Ongerepte natuur van Abruzzo!


Ervaar een nieuw leven in de Fratta Montanara Refuge, een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers!

Laat je vanaf de vroege uurtjes in de watten leggen met een energiek ontbijt om vervolgens over de paden te wandelen en te genieten van de prachtige omgeving en de ongerepte natuur in Teramo, Abruzzo, Italië!

Keer terug naar het toevluchtsoord voor een heerlijke sandwich break en om even heerlijk te ontspannen. Vervolgens kun je een prachtige route maken met je mountainbike op de gloednieuwe paden in het toekomstige MTB gebied!

More...

Ondertussen zal Gianni, tevens de chef-kok van het huis, bezig zijn met het plannen van het avondeten, zodat je in de avond alleen maar hoeft aan te schuiven en te genieten. 

Zorg dat je je na zonsondergang goed warmt kleedt zodat je warm blijft voordat je gaat slapen in een van de comfortabele stapelbedden.

Gianni Tavoni heet je van harte welkom!


Toevluchtsoord Fratta Montanara

Laat je onderdompelen in de natuur, in het prachtige en ongerepte gebied in een deel van het Gran Sasso Monti della Laga Nationaal Park op een hoogte van 1300 meter. Hier kun je de zonsondergang zien op de bergen van de Apennijnen van de Abruzzese en Marchigiani, hier kun je ook de zonsopgang boven de Adriatische Zee zien. 

Zie de grazende schapen en hun vrienden, de koeien, vergezeld van hun herders en hun trouwste metgezellen, de Abruzzese herdershonden die de hele kudde te beschermen. In het gebied langs de gebaande paden zijn wilde zwijnen, vossen, hazen, eekhoorns, relmuizen, stekelvarkens en wolven, wat natuurlijk een teken is van een gezonde en levende natuur. 

Door het harde werken, vol passie, heeft Gianni paden gecreëerd voor de bezoekers om een bezoek te creëren met nieuwe prikkels en sensaties om nooit te vergeten. Dit alles natuurlijk in alle veiligheid tijdens het wandelen of mountainbiken.Off the road

Wat het verblijf extra speciaal maakt en je innerlijke welzijn zal versterken, is om de tijd door te brengen in de Fratta Montanara Refuge in absolute afwezigheid van de dagelijks gewoonten, zoals het normale leven in de stad. 

Door het zeer doordachte gebruik van water, door een elektronische generator te gebruiken in vaste tijdvakken, door essentieel te eten en door het regelmatig afwezig zijn van internet en het mobiele netwerk, zul je je bewuster voelen dan ooit. 

Verlies even elke dagelijkse gewoonte en luister in stilte naar wat de natuur te zeggen heeft. Ga even terug in de tijd en beleef herinneringen aan de schat en de waarde van toen we ooit begonnen met het ontdekken dat de natuur om ons heen van onschatbare waarde is....

Kom genieten in Teramo, Abruzzo, Italië en maak weer verbinding met jezelf en de natuur!


CONTACT

Gianni Tavoni 

Torricella Sicura, 64010 Teramo, Italië

Mobiel: +39 351 818 4181

Instagramrefugio.fratta.montanara

Facebook: Refugio Fatta Montanara


BOEK JE REIS NAAR ITALIË!

Voordelige Camperhuur - World Wide Camper
TUI Discover your smile - Voordelig naar Italië - Hotels, vliegreizen
Transavia - Voordelige vliegtickets - hotels
Trivago - vind je hotel voor de beste prijs - Overnachtingen in Italië