Contact


Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Of heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@expeditionitalia.com


Samenwerken?

Expedition Italia geeft je ruimte om in contact te komen met bezoekers die specifiek op zoek zijn naar informatie over Italië en alles wat daarmee samenhangt. Wil je samenwerken en graag je content delen met onze bezoekers? Stuur ons dan een mailtje.

De manieren van een samenwerking kunnen zijn:

  • Gastblogs schrijven (dagelijks, wekelijks of maandelijks)
  • Advertorials
  • Reviews schrijven van Italiaanse producten, boeken en films
  • Reviews schrijven over accommodaties
  • Banners
  • Het zichtbaar maken van je huis, appartement of B&b.

Heb je een ander idee van samenwerken? We horen het graag!


Aanbod Verhuur of Verkoop?

Heb je een huis, appartement of een b&b in Italië in de verkoop of verhuur staan of verhuur je het in de vakantieperiode en wil je een plekje op expeditionitalia.com? Neem dan contact met ons op via info@expeditionitalia.com.


Tekst en beeldmateriaal

Wij hebben ons uiterste best gedaan om bronnen en rechthebbenden van beeldmateriaal die op onze website zijn gebruikt te achterhalen en te vermelden. Wanneer desondanks beeldmateriaal wordt getoond waarvan je (mede)rechthebbende bent en je voor het gebruik daarvan niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, ofwel geen toestemming geeft voor het gebruik, dan kun je contact opnemen met ons via info@expeditionitalia.com.


Partners en affiliates

Door te boeken of te bestellen via de aangeprezen affiliate links van partners steun je het werk van en het in stand houden van deze website expeditionitalia.com. Onze dank daarvoor is groot. Daarnaast steunen wij zelf een aantal mooie doelen, waaronder Trees for all, Wereld Natuurfonds en Oliva Mi.


Beschikbaarheid tours, tickets en bestemmingen

Helaas hebben wij geen direct inzicht in de beschikbaarheid van de accommodaties, wel kun je deze zien op de websites van onze partners. Hier kan je direct zoeken in het het land Italië en de periode van verblijf.


Expedition Italia

Expeditionitalia.com is in opdracht van Stichting The Art of nature Foundation opgericht in juli 2018 en is 100% onafhankelijk, met als doel gevarieerd en zo objectief mogelijk informatie te geven over Italië.


Stichting The Art of Nature Foundation

K.v.k. 71776672

Paulinastraat 87, 7555 JV Hengelo

whatsapp +31 6 48963656 (gelieve contact op te nemen via email)