Over Expedition Italia

Ciao!

Welkom bij Expedition Italia, een informatieve website vol tips voor een fijn verblijf in ons geliefde Italië! In 2018 is deze website opgezet met een simpel verlangen: de passie voor Italië delen en anderen inspireren om de magie van dit betoverende land te ontdekken.

Deze website is onze manier om onze waardering voor Italië te uiten en anderen te laten zien waarom dit land ons hart heeft gestolen. We hopen dat onze passie en toewijding je zullen aanmoedigen om je eigen Italiaanse avontuur te beginnen, of dat nu fysiek is door de straten van Rome te wandelen of mentaal door onze verhalen te reizen.

Wij hopen dat je met veel plezier deze website ontdekt, de informatie nuttig vindt en dat wij je een beetje op weg kunnen helpen met een onvergetelijke reis naar en in Bella Italia!

Buon divertimento!

Expedition Italia

Social media

Op Facebook hebben wij 3 groepen aangemaakt met als doel het delen en uitwisselen van kennis, ervaringen, vragen én dromen over het willen verblijven, wonen en werken in Italië.

Woon je al in Italië? Dan ben je zéker ook van harte welkom in de groep om ervaringen en belevenissen te delen. Wellicht heb je goede tips en kun je anderen helpen.

Ben je geïnteresseerd? Sluit je dan aan bij ons! Ik wil in Italië wonen!

Ben je geïnteresseerd in huizen verkoop en verhuur in Italië? Ga dan naar de Facebook groep Huis te koop - te huur in Italië!

Heb je een accommodatie in Italië of ben je op zoek naar een accommodatie? Ga dan naar de Facebook groep Accommodatie in Italië!