Over Expedition ItaliaCiao!

Welkom bij Expedition Italia, een informatieve website vol tips voor een fijn verblijf in mijn geliefde Italië. Il mio grande amore! (Mijn grote liefde!)


Juli 1975

Ik leerde Italië op mijn vierde kennen toen ik met mijn moeder mee mocht op reis naar Italië. We gingen samen met de trein naar Rimini. Wat een geweldige ervaring, het was liefde op het eerste gezicht én gevoel. Ik hing een groot gedeelte van de reis met mijn hoofd buiten het raam van de trein, ik wilde niets missen en genoot van alles wat ik zag! Ik voelde mij direct thuis in het land met de lieve mensen, het heerlijke eten, het prachtige weer en het fijne strand!

Nu, heel wat jaren later, is de liefde voor het land alleen maar groter geworden. Intussen heb ik veel gereisd door Italië en heb ik er jaren geleden zelfs een paar maanden geleefd. Ik hou van de cultuur, de manieren, de geur wanneer ik Italië binnenrijdt, de gebaren die de Italianen gebruiken tijdens een gesprek en ik houd van de taal. Kortom, Italië voelt als thuis, Italië zit inmiddels in mijn vezels. Mijn streven is dan ook om binnen een paar jaar definitief te verhuizen naar dit mooie land.


Website

Het is daarom ook niet zo vreemd dat ik jullie mijn liefde voor Italië wil laten zien en jullie een kijkje wil geven in dit passievolle land.

Ik hoop dat jullie met plezier deze website lezen, de informatie nuttig vinden en dat ik jullie een beetje op weg kan helpen met een onvergetelijke reis in bella Italia!

Buon divertimento!
IreneSocial media

Op Facebook zijn 3 groepen aangemaakt met als doel het delen en uitwisselen van kennis, ervaringen, vragen én dromen over het willen verblijven, wonen en werken in Italië.

Woon je al in Italië? Dan ben je zéker ook van harte welkom in de groep om ervaringen en belevenissen te delen. Wellicht heb je goede tips en kun je anderen helpen.

Ben je geïnteresseerd? Sluit je dan aan bij ons! Ik wil in Italië wonen!

Ben je geïnteresseerd in huizen verkoop en verhuur in Italië? Ga dan naar de Facebook groep Huis te koop - te huur in Italië!

Heb je een accommodatie in Italië of ben je op zoek naar een accommodatie? Ga dan naar de Facebook groep Accommodatie in Italië!