Emigreren naar Italië

Veel Nederlanders en Belgen emigreren naar Italië, of kopen een tweede huis in Italië. Emigreren naar Italië is de afgelopen jaren sterk toegenomen, maar men kiest er ook steeds meer voor om te overwinteren in eigen huis in dit mooie land.

Bij een emigratie naar Italië komt aardig wat kijken. Het is zeer verstandig om je goed voor te bereiden, voordat je de grote stap zet. Emigreren doe je immers niet zomaar. Veel mensen zeggen dat ze vaak niet precies weten waar ze moeten beginnen.

Een van de grote voordelen is dat Italië dichtbij Nederland ligt, het klimaat heerlijk is en het eten en de wijn van hoge kwaliteit is. Ga je emigreren naar Italië dan kunnen deze argumenten meespelen in je keuze.

Emigreren Italië


Investering

Wanneer je een vakantiehuis in Italië koopt kan dat een goede investering zijn. Wanneer je een Italiaanse woning of tweede huis gunstig koopt en het een beetje opknapt, zou je het een paar jaar later met winst kunnen verkopen.


Huizen in Italië

Maar hoe koop je een huis in Italië? Hoe kom je aan een betrouwbare makelaar in Italië? Op de pagina woning kopen vindt je nuttige tips voor het kopen van een woning of tweede huis in Italië, maar ook hoe de makelaar in Italië te werk gaat. Er staan behoorlijk wat huizen in bella Italia te koop. Veel huizen daarvan zijn geschikt als vakantiehuis of tweede huis.

In Italië wonen - Een beginners gids voor wonen en integreren in Italië

In Italië wonen

Wonen en integreren in Italië

Van plan om te vertrekken naar Bella Italia? Dan is deze beginners gids iets voor jou! 

Deze gids is speciaal samengesteld voor iedereen die van plan is om naar Italië te verhuizen of geïnteresseerd is in het leven en wonen in Italië.

Het begeleidt je stap voor stap door het proces van verhuizen naar Italië en biedt uitgebreide informatie, nuttige tips, handige adressen en websites om je te helpen bij het plannen en realiseren van je avontuur!

Gids* | 90 pagina’s | PDF | Nederlands

*Inclusief handige Checklists en nuttige Taallijsten


ONTDEK ITALIË!

Voordelige Camperhuur - World Wide Camper
TUI Discover your smile - Voordelig naar Italië - Hotels, vliegreizen
Trivago - vind je hotel voor de beste prijs - Overnachtingen in Italië
Transavia - Voordelige vliegtickets - hotels

MEER ARTIKELEN 

Duik in de betoverende wereld van Italiaanse cinema zonder je huis te verlaten. Waarom naar de bioscoop gaan als je thuis kunt genieten van prachtige ....

LEES VERDER
Italiaanse filmbeleving bij jou thuis!

De kunst om zonder woorden duidelijk te maken wat ze bedoelen, is voor de Italianen de natuurlijkste zaak van de wereld. Italianen staan bekend om ....

LEES VERDER
Italiaanse handgebaren

Als je als buitenlander naar Italië verhuist moet je een hoop regelen. Het blijft niet bij je koffertje pakken en vertrekken! Allereerst moet je je ....

LEES VERDER
Verhuizen naar Italië doe je zo!