City Gidsen Italië

Wil je voor een korte city trip naar Italië, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen?

Bestel dan onze City Gidsen en haal het beste uit Italië! Wij hebben deze zorgvuldig samengestelde City Gidsen gemaakt om je een onvergetelijke ervaring te geven op de volgende prachtige Italiaanse locaties! 

Ontdek ze hier en haal het beste uit je City trip naar Bella Italia!

De City Gidsen Italië zijn incl. routekaarten

Rome Italië City trip guide gids

Roma - City Gids

Download Pdf

Wil je voor een korte trip naar Rome, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen? 

Bekijk met deze zorgvuldig samengestelde wandelroute in 3 dagen het beste van Rome. Geniet van de cultuur en geschiedenis van de stad, en zorg ervoor dat je het meeste uit je verblijf van mooi Rome kunt halen.

5,95

Venetië Italië - City Trip Guide Gids

Venezia - City Gids

Download Pdf

Zin om voor een paar dagen naar Venetië te gaan, en wil je daar het beste  uithalen? 

Bekijk de door ons zorgvuldig samengestelde wandelroute in 3 dagen het beste van Venetië. Bezoek het beste van de cultuur en geschiedenis van de stad, en maak je verblijf in Venetië helemaal compleet.

5,95

Genua Genova Italië

Genova - City Gids

Download Pdf

Ga je voor een kort bezoek naar Genova, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen? 

Ervaar met deze zorgvuldig samengestelde wandelroute het beste van Genova. Ontdek het mooiste van de cultuur en geschiedenis van de stad, en haal zoveel mogelijk uit je verblijf in Genova.

5,95

City Gids Milaan Italië - City trip Milano

Milano - City Gids

Download Pdf

Ben je klaar om in 3 dagen zoveel mogelijk uit Milaan te halen?

Bestel onze zorgvuldig samengestelde wandelroute en ervaar het mooiste van Milano. Ontdek de rijke cultuur en geschiedenis en maak je verblijf in Milaan onvergetelijk!

5,95

​De herfst is één van de beste tijden om Italië te bezoeken. Maar eigenlijk is er nooit een slechte tijd om Italië te bezoeken. Het land heeft het hele jaar door speciale hoogtepunten, zoals het zomerse strandlandschap, milde winters en bloeiende .....

In plaats van wild kamperen kun je ook gebruik maken van de zogenaamde aree di sosta. Deze, bijna altijd gratis, 'rust plaatsen' zijn parkeerplaatsen die langs de weg liggen en vrije staplaatsen bieden voor campers. Sommige van deze locaties hebben .....

​Wanneer je Gelato (ijs) zegt, denk je aan ​Italië, toch?​ Maar wist je dat het niet de Italianen, maar de Arabieren waren die ijs naar Italië hebben gebracht​? Arabieren hadden een lange tijd de macht in Sicilië, waar ze verder .....

BOEK JE REIS NAAR ITALIË!

Voordelige Camperhuur - World Wide Camper
TUI Discover your smile - Voordelig naar Italië - Hotels, vliegreizen
Transavia - Voordelige vliegtickets - hotels
Trivago - vind je hotel voor de beste prijs - Overnachtingen in Italië