City Gidsen Italië

Wil je voor een korte city trip naar Italië, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen?

Bestel dan onze City Gidsen en haal het beste uit Italië! Wij hebben deze zorgvuldig samengestelde City Gidsen gemaakt om je een onvergetelijke ervaring te geven op de volgende prachtige Italiaanse locaties! 

Ontdek ze hier en haal het beste uit je City trip naar Bella Italia!

De City Gidsen Italië zijn incl. routekaarten

Rome Italië City trip guide gids

Roma - City Gids

Download Pdf

Wil je voor een korte trip naar Rome, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen? 

Bekijk met deze zorgvuldig samengestelde wandelroute in 3 dagen het beste van Rome. Geniet van de cultuur en geschiedenis van de stad, en zorg ervoor dat je het meeste uit je verblijf van mooi Rome kunt halen.

Venetië Italië - City Trip Guide Gids

Venezia - City Gids

Download Pdf

Zin om voor een paar dagen naar Venetië te gaan, en wil je daar het beste  uithalen? 

Bekijk de door ons zorgvuldig samengestelde wandelroute in 3 dagen het beste van Venetië. Bezoek het beste van de cultuur en geschiedenis van de stad, en maak je verblijf in Venetië helemaal compleet.

Genua Genova Italië

Genova - City Gids

Download Pdf

Ga je voor een kort bezoek naar Genova, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen? 

Ervaar met deze zorgvuldig samengestelde wandelroute het beste van Genova. Ontdek het mooiste van de cultuur en geschiedenis van de stad, en haal zoveel mogelijk uit je verblijf in Genova.

City Gids Milaan Italië - City trip Milano

Milano - City Gids

Download Pdf

Ben je klaar om in 3 dagen zoveel mogelijk uit Milaan te halen?

Bestel onze zorgvuldig samengestelde wandelroute en ervaar het mooiste van Milano. Ontdek de rijke cultuur en geschiedenis en maak je verblijf in Milaan onvergetelijk!

Officiële Italiaanse feestdagenItalië heeft een aantal katholieke feestdagen. Naast bekende feestdagen zoals kerst en oud en nieuw, hebben verschillende steden ook een eigen heilige dag waarop een heilig persoon wordt geëerd.Op dit soort dagen ligt over het algemeen de hele .....

Florence staat bekend als een van de meest culturele en historische steden ter wereld en staat vol met verbazingwekkende architectuur en belangrijke plaatsen. Florence, de hoofdstad van de regio Toscane in Italië, heeft rond de 383.ooo inwoners en een grotere .....

​Er zijn maar weinig steden met zo'n hoge aantal aan basilieken en kerken als in Assisi. Assisi is de geboorteplaats van de heiligen Franciscus en Chiara en is een prachtig stadje met kleine steegjes die zich kronkelend door het centrum .....

BOEK JE REIS NAAR ITALIË!

Voordelige Camperhuur - World Wide Camper
TUI Discover your smile - Voordelig naar Italië - Hotels, vliegreizen
Transavia - Voordelige vliegtickets - hotels
Trivago - vind je hotel voor de beste prijs - Overnachtingen in Italië