City Gids Italië


CITY GIDSEN

Wil je voor een korte city trip naar Italië, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen? 

Bestel dan een City Gids Italië! Expedition Italia heeft deze zorgvuldig samengestelde City Gidsen gemaakt om je het beste van een aantal Italiaanse steden te laten zien en te ervaren! 

Ontdek het beste van de steden en haal het meeste uit je City trip naar Bella Italia!

De City Gidsen Italië zijn incl. routekaarten

Rome Italië City trip guide gids

Roma - City Gids

Download

Wil je voor een korte trip naar Rome, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen? 

Bekijk met deze zorgvuldig samengestelde reisroute in 3 dagen het beste van Rome. Geniet van de cultuur en geschiedenis van de stad, en zorg ervoor dat je het meeste uit je verblijf van mooi Rome kunt halen.

5,95

Venetië Italië - City Trip Guide Gids

Venezia - City Gids

Download

Zin om voor een paar dagen naar Venetië te gaan, en wil je daar het beste  uithalen? 

Bekijk de door ons zorgvuldig samengestelde reisroute in 3 dagen het beste van Venetië. Bezoek het beste van de cultuur en geschiedenis van de stad, en maak je verblijf in Venetië helemaal compleet.

5,95

Genua Genova Italië

Genova - City Gids

Download

Ga je voor een kort bezoek naar Genova, en wil je daar zoveel mogelijk uithalen? 

Bekijk met deze zorgvuldig samengestelde reisroute in 3 dagen het beste van Genova. Ontdek het beste van de cultuur en geschiedenis van de stad, en haal zoveel mogelijk uit je verblijf in Genova.

5,95


BOEK JE REIS NAAR ITALIË!

Voordelige Camperhuur - World Wide Camper
TUI Discover your smile - Voordelig naar Italië - Hotels, vliegreizen
Transavia - Voordelige vliegtickets - hotels
Trivago - vind je hotel voor de beste prijs - Overnachtingen in Italië

LEUKE ARTIKELEN

Het is tegenwoordig heel populair om back-to-basics te kamperen, zoals je bijvoorbeeld kunt kamperen in Italië bij de boer. Maar naast deze trend zie je toch ook dat men steeds vaker dat gevoel wil ervaren in luxe. Dat levert soms .....

In Verona wordt ieder jaar veel aandacht besteed aan Valentijnsdag. Op 4 dagen rond 14 februari staat de stad in het teken van de liefde en vindt er in de stad van Romeo en Julia het festival 'Verona in Love' .....

Pisa is een middelgrote stad uit 1343, aan de Arno, dankt zijn bekendheid voornamelijk aan de scheve toren van Pisa. De toren van Pisa is de reden dat Pisa ieder jaar overspoeld wordt door toeristen. Veel van de toeristen die een .....

Haal Italië in huis met deze prachtige artwork van Venetië -  Venice - Italy | Printable |A4 | Kleur

Artwork Printables

Met de printables van Expedition Italia kun je elke dag genieten van deze prachtig gemaakte Artwork met tekeningen van grote Italiaanse steden! Haal je favoriete Italiaanse bestemming thuis! Ook leuk om te gebruiken als achtergrond van je laptop, pad of mobiel.

Na je bestelling mailen wij het pdf-bestand meteen naar je toe, waarna je het direct kunt downloaden en (laten) uitprinten!

Expedition Italia Webshop

ITALIA SHOP

In onze webshop vind je Italiaanse producten* zoals koffie - en pastamachines, boeken, magazines, artwork printables en meer!

  • Met de printables van Expedition Italia geniet je elke dag van prachtige Artworks met tekeningen van grote Italiaanse steden! Haal je favoriete Italiaanse bestemming thuis!
  • Heerlijk wegduiken op de bank, met een dekentje over je heen en een goed boek of magazine.
  • Lekker onderuit gezakt kijken naar een Italiaanse film, terwijl je geniet van een heerlijke caffè.

ITALY VIBES AT HOME!