Ontdek nu dé tijdloze Klassieker voor perfecte Espresso

De Bialetti Moka Express is een ware legende op het gebied van koffiezetten. Al tientallen jaren staat dit Italiaanse meesterwerk bekend om zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en het vermogen om de perfecte kopje koffie te zetten. Ontdek hier deze tijdloze klassieker voor dé perfecte espresso!

De echte klassieker op het gebied van koffiezetten: Bialetti Moka percolator

Authentieke ervaring

De Moka Express is ontworpen voor de liefhebbers van traditionele Italiaanse koffie, en biedt een authentieke ervaring in het comfort van je eigen huis. Met zijn kenmerkende achthoekige vorm en glanzende aluminium constructie is het ook een stijlvolle aanvulling op elke keuken.

De echte klassieker op het gebied van koffiezetten: Bialetti Moka percolator

Hoe werkt de Moka?

De werking van de Bialetti Moka Express is zeer eenvoudig: 

Vul het onderste gedeelte met water, voeg gemalen koffie toe aan het filtermandje, schroef het bovenste gedeelte erop en plaats de percolator op het fornuis. De stoomdruk zorgt ervoor dat het water door de koffie wordt geduwd, waardoor je een rijke, aromatische espresso krijgt.


Kwaliteit

Wat de Moka Express zo speciaal maakt, is de unieke afdichtingstechnologie en het kwaliteitsontwerp. Hierdoor kan de percolator de warmte gelijkmatig verdelen, wat resulteert in een perfect gebalanceerde kopje koffie, elke keer weer.


De echte klassieker op het gebied van koffiezetten: Bialetti Moka percolator

Design

Het design van de Bialetti Moka Express percolator is een ware lust voor het oog. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een harmonieus en esthetisch aantrekkelijk geheel te creëren.

Het kenmerkende achthoekige ontwerp van de Moka Express is niet alleen functioneel, maar ook een eerbetoon aan de Italiaanse koffiecultuur. Het staat symbool voor traditie, vakmanschap en authenticiteit. Deze vorm is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een praktisch voordeel. Het zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, wat essentieel is voor het bereiken van een perfecte extractie van de koffie.

De echte klassieker op het gebied van koffiezetten: Bialetti Moka percolator


Verschillende maten

Bovendien is de Bialetti Moka Express verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je kunt kiezen hoeveel kopjes je wilt zetten. Of je nu alleen van een enkel kopje espresso wilt genieten of een hele pot wilt maken voor familie en vrienden, er is altijd een geschikte optie beschikbaar.

De echte klassieker op het gebied van koffiezetten: Bialetti Moka percolator


Tijdloos icoon

De Bialetti Moka Express is niet alleen een klassieker, maar ook de beste koop als het gaat om percolators. De combinatie van betaalbaarheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om heerlijke koffie te zetten, maakt het de ultieme keuze voor koffieliefhebbers over de hele wereld.

Dus, als je op zoek bent naar een percolator die kwaliteit, traditie en gebruiksgemak biedt, zoek dan niet verder dan de Bialetti Moka Express. Ontdek waarom dit tijdloze icoon de beste keuze is voor een heerlijke caffé, elke dag weer.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren! Welke kleur kies jij?

Vanaf prijs: €23,99


Productspecificaties

Aantal koppen: afhankelijk van de grootte

Elektrisch koken: Ja   

Gasfornuis: Ja   

Keramische kookplaat: Ja   

Kleuren: Zilver, rood, zwart, rood-groen-zwart

Materiaal: Aluminium

Vaatwasserbestendig: Nee    

Inhoud waterreservoir: afhankelijk van formaat

De Bialetti Moka Express is een ware legende op het gebied van koffiezetten. Al tientallen jaren staat dit Italiaanse meesterwerk bekend om zijn uitstekende kwaliteit, ....

LEES VERDER
Ontdek nu dé tijdloze Klassieker voor perfecte Espresso

Leer koffie te drinken als een echte Italiaan!Koffie werd in Italië in de jaren 1500 geïntroduceerd  en sindsdien heeft koffie zijn eigen cultuur ontwikkeld in ....

LEES VERDER
Koffie drinken als een echte Italiaan!

In Italië zijn er heel veel verschillende soorten koffie, maar hoe weet je welke je moet bestellen? Wist je dat je standaard een espresso krijgt ....

LEES VERDER
Un caffè per favore!