Italiaans leren in Italië

Wil je Italiaans leren in Italië, net zoals Julia Roberts in de film "Eat, Pray, Love"? Stel je voor: een paar uur per dag intensieve taallessen, waar je de Italiaanse taal en cultuur verkent met enthousiaste docenten en medestudenten. En na de lessen heb je de rest van de dag de vrijheid om te genieten van al het moois én lekkers wat Italië te bieden heeft.

Van het verkennen van historische bezienswaardigheden tot het ontdekken van charmante straatjes en het proeven van heerlijke Italiaanse gerechten. Hieronder vind je verschillende mogelijkheden om deze droom werkelijkheid te laten worden. Laat je betoveren door de magie van Italië en dompel jezelf onder in de taal en cultuur die je altijd al hebt willen ervaren. Aarzel niet langer, jouw Italiaanse avontuur wacht op je!

Italiaans leren in Italië


Taalcursus Italiaans leren bij Italstudio

Italstudio is al 33 jaar Italië-specialist en inmiddels de meest toonaangevende organisatie voor jouw taalcursus Italiaans en studiereizen naar Italië. Je vindt er Italiaanse taalcursussen voor alle leeftijden en ruim 50 bestemmingen in heel Italië. Of het nu om een vakantiecursus Italiaans, examencursus, tussenjaar of zakencursus gaat, alles is mogelijk en het hele jaar door! 

www.italstudio.nl


Scuola Leonardo

Scuola Leonardo da Vinci is een gerenommeerde taalschool in Italië die gespecialiseerd is in het onderwijzen van de Italiaanse taal aan internationale studenten. Met locaties in verschillende steden, biedt de school een inspirerende omgeving om Italiaans te leren en de rijke cultuur van Italië te ervaren.

www.scuolaleonardo.com  


ESL Taalreizen

ESL Taalreizen is een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van taalreizen over de hele wereld. Met een breed scala aan bestemmingen en taalcursussen, waaronder ook Italiaans in Italië, biedt ESL Taalreizen studenten de mogelijkheid om hun taalvaardigheden te verbeteren terwijl ze ondergedompeld worden in de cultuur van het gastland. De programma's van ESL Taalreizen worden gekenmerkt door kwalitatief hoogstaand onderwijs, professionele begeleiding en een onvergetelijke ervaring die verder reikt dan alleen taalvaardigheid.

www.esl-taalreizen.com


BOEK JE REIS NAAR ITALIË!

Voordelige Camperhuur - World Wide Camper
TUI Discover your smile - Voordelig naar Italië - Hotels, vliegreizen
Transavia - Voordelige vliegtickets - hotels
Trivago - vind je hotel voor de beste prijs - Overnachtingen in Italië

MEER LEUKE ARTIKELEN

Wanneer je in Italië bent, is het handig dat je je een beetje verstaanbaar kunt maken in de Italiaanse taal. Hieronder een handige woordenlijst om ....

LEES VERDER
Italiaanse basis woorden en zinnen

De kunst om zonder woorden duidelijk te maken wat ze bedoelen, is voor de Italianen de natuurlijkste zaak van de wereld. Italianen staan bekend om ....

LEES VERDER
Italiaanse handgebaren

Wanneer je van Italië houdt en wanneer je je graag wilt mengen in het echte Italiaanse leven, dan is het een heel goed idee om ....

LEES VERDER
Italiaans leren in huis