Retreats & Soul Travel

Hoe heerlijk is het om in jouw favoriete land als Italië, bezig te zijn met Soul searching?

's Ochtends de zonnegroet doen terwijl je je longen vol zuigt met schone lucht, gevolgd door een met liefde bereide Italiaanse lunch (eventueel met een goed glas wijn) en ’s middags de vrijheid om mee te doen aan diverse uitstapjes of juist lekker niets doen.

Nieuwe inzichten krijgen over jezelf en belangrijke keuzes, de rust in jezelf terugvinden en weten hoe je verder wilt in jouw leven. 

Waar wacht je nog op? Kijk snel naar de door ons uitgezochte retraites en neem de verdiende tijd voor jezelf!


Yoga Retraite

Er zijn veel geweldige yoga retraite in Italië. Van yogavakanties in Sardinië tot aan Sicilië, de keuzes zijn eindeloos. De meeste yogavakanties in Italië bieden fantastische accommodaties; hotels aan het strand waar je yogalessen kunt volgen op het strand of in oude Italiaanse huizen uit de 15e eeuw of ouder. Selecteer hier jouw ideale yoga retraite in Italië en boek vandaag nog je plek!

BookYogaRetreats.com >>


Meditatie Retraite

Voor een unieke reiservaring moet je in Italië zijn! De architectuur, mode en kunstscene hier is gewoon te ongelooflijk om zelfs onder woorden te brengen. Stel je voor dat je dat allemaal leert kennen tijdens je meditatie-retraite. De balans tussen de stilte van meditatie en de levendigheid van attracties zal zeker de moeite waard zijn. Italië beschikt ook over prachtige kusten, bergmeren en prachtige bergen. Als dit niet genoeg is om je te verleiden naar een meditatie-retraite in Italië, weten wij het ook niet meer!

BookMeditationRetreats.com >>


Detox Retraite

Welkom in Italië, dit cultureel rijke en charmante land heeft een vrolijke sfeer. Boek een detox retraite in deze Europese haven en we wedden dat je er geen spijt van krijgt! De charme van Italië reikt veel verder dan de galerijen, kasten en historische locaties. De Italiaanse culinaire diversiteit en geweldige wijnen zijn ook ronduit geweldig. Dus, reinig je lichaam van gifstoffen in Italië en bereid je voor op een waar feest van zintuigen. Zelfs het gezonde eten smaakt hier goddelijk! Je keert terug naar huis, gezonder, meer ontspannen en met een dozijn geweldige herinneringen.

BookDetoxRetreats.com >>

HOTELS

CAMPINGS

GLAMPINGS

RETREATS

AIRBNB


BOEK JE REIS NAAR ITALIË!

Voordelige Camperhuur - World Wide Camper
TUI Discover your smile - Voordelig naar Italië - Hotels, vliegreizen
Trivago - vind je hotel voor de beste prijs - Overnachtingen in Italië
Transavia - Voordelige vliegtickets - hotels

OOK LEUK OM TE LEZEN


LEUKE ARTIKELEN

Turijn, de hoofdstad van Piemonte, is een verfijnde, elegante stad van groot historisch belang, en een stad met een eigentijdse, kosmopolitische sfeer. Bewonder de barokke architectuur, proef de beste chocolade van Italië in een historisch koffiehuis of proef experimentele kunst .....

Als je als buitenlander naar Italië verhuist moet je een hoop regelen. Het blijft niet bij je koffertje pakken en vertrekken! Allereerst moet je je goed informeren over de papieren die nodig zijn om in Italië te verblijven. Annelies Hazebroek .....

Italië is een ideaal land om te gaan Glamperen omdat het klimaat het toelaat om van het buitenleven te genieten, vooral tijdens de lange zomerdagen. Met dat gevoel in het vooruitzicht wil je natuurlijk niet zo lang wachten om op .....