Beste hotels in 5 populaire steden


Ben je op zoek naar een goed hotel voor een leuke trip naar Italië? Bekijk ons aanbod van de beste hotels in deze 5 populaire steden!

Alles Rome | Florence |  Venetië |  Milaan |  Napels | 


Hotels in Rome

Rome lijkt wel één groot openluchtmuseum waar je op elke hoek van de straat historische bezienswaardigheden aantreft. Maar naast alle historie is Rome ook trendy en levendig en vind je er het goede leven op z'n best.

Bezoek het Colosseum, de Spaanse Trappen en de beroemde Trevi Fontein, en ga daarna in de avond naar de gezellige wijk Trastevere om heerlijk te eten en te drinken, genieten! Hier vind je het echte Italiaanse leven!


Hotels in Florence

Wek jezelf tot leven in het indrukwekkende Florence, waar je de mooiste en grootse kunstwerken zult aantreffen. Een echte aanrader om kunst en cultuur op te snuiven!


Hotels in Venetië

Wanneer je voor de eerste keer in Venetië komt, weet je niet wat je ziet! In Venetië stap je recht in het decor van een prachtig openluchtmuseum. Hoewel je in Venetië veel toeristen tegenkomt, is het echt de moeite waard en een fantastische ervaring om er te zijn. Een stad vól romantiek en tot in de kleinste hoeken en gaten doordrongen van een rijke geschiedenis.


Hotels in Milaan

Een tripje naar Milaan is echt iets voor echte levensgenieters. Milaan is de stad van kunstgaleries, historische gebouwen, uitstekende restaurants, de beste koffie, luxe winkels en Milaan is natuurlijke dé stad van haute couture. Milaan is een grote stad en niet in een paar dagen te bewonderen. Als je maar een paar dagen de tijd hebt, plan dan van te voren wat je wilt gaan doen. Wil je musea bezoeken, lekker genieten van het straatleven in de pittoreske wijk Brera of wil je gaan shoppen in een van de mode straten van Milaan? Van alles is mogelijk!


Hotels in Napels

Beleef het mooie en prachtige stad Napels. Ontdek het mooie historische centrum en de karakteristieke oude wijken van Napels. Napels is een indrukwekkende en op en topItaliaanse stad vol met prachtige bezienswaardigheden en vele mogelijkheden om te shoppen. Boek je hotel nu!


De prijzen die worden getoond komen van verschillende hotels en boekingssites. Ook al kies je je hotel uit op expeditionitalia.com, het boekingsproces verloopt via de geselecteerde boekingssite. Wanneer je op de knop 'bekijk details' klikt, word je doorverwezen naar een boekingssite. Daar kun je de reservering voor de op expeditionitalia.com gevonden hoteldeal afronden.

Wij maken dus gebruik van affiliate links. zie meer informatie hierover in deze link.


MEER ARTIKELEN

Puglia, de regio in de hak van de laars van Italië, is bezaaid met prachtige kleine steden in de kleuren wit en goud, met unieke architectuur zoals de conische trulli van Alberobello en de extravagante barok van Lecce. Ik deel .....

Bologna is wereldberoemd vanwege haar pasta’s. Echte verse spaghetti Bolognese is hier ongeëvenaard. Maar niet alleen op culinair gebied zit je goed in deze stad. Het centrum van Bologna wordt gevormd door de twee aan elkaar grenzende autovrijepleinen: de Piazza .....

Florence is één van de mooiste steden van Italië en tegelijkertijd de hoofdstad van de bekende regio Toscane. Veel mensen beschouwen het zelfs als de mooiste stad van de wereld! Tegenwoordig is het dan ook een zeer populaire bestemming voor .....

Het is nooit te vroeg om aan de feestdagen te denken! Van familiebijeenkomsten tot het plannen van een reis, de feestdagen staan altijd centraal - zelfs in de zomer! Daarom hebben wij alvast nagedacht over onze winterplannen voor 2021. Of .....


BOEK JE REIS NAAR ITALIË!