Airbnb Kortingscode

Wil jij tijdens je volgende reis naar Italië een keer ergens anders logeren dan bij een standaard hotel? Kies dan voor Airbnb!

Het leuke is, via Expedition Italia krijg je €25,- korting op je eerste overnachting met een Airbnb kortingscode!


Wat is Airbnb?

Bij Airbnb kunnen particuliere verhuurders een accommodatie aanbieden. Een kamer of appartement, tot een Yurt, Boho tent of een kasteel. Als je een beetje goed zoekt kom je vaak uit bij unieke accommodaties. Over de hele wereld, dus je bent niet beperkt tot Italië.

Je kan kiezen tussen een gehele woning zodat je de volledige ruimte voor jezelf hebt, inclusief slaapkamer, badkamer en keuken. Een andere optie is een privékamer. Zo kan je genieten van je privacy, maar heb je ook wat meer contact met de verhuurders, die je vast de mooiste tips kunnen geven.

Door de recensies die huurders over een Airbnb schrijven, krijg je een goede indruk van wie de verhuurder is en hoe de accommodatie hen is bevallen.


Hoe gebruik ik de Airbnb kortingscode?

Als je bij Airbnb boekt, kan je nu bij je eerstvolgende overnachting €25,- krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is je via deze link te registreren bij Airbnb. Na je registratie staat de €25,- direct op je account om te gebruiken bij je eerstvolgende overnachting!  De enige voorwaarde bij het gebruik van je Airbnb kortingscode, is dat het totaalbedrag van je boeking meer dan €65,- moet zijn.


De mooiste Airbnb’s in Italië

In Italië hebben wij al heel wat mooie Airbnb’s gevonden. Zo kan je hier overnachten in trulli in Cisternino, dichtbij de Barokke steden Lecce en Martina Franca, de trulli van Alberobello, Egnazia en het Castel del Monte. Bijzonder is deze boomhut in het prachtige Toscaanse landschap, op circa 30 minuten van Siena. En in Rome vind je deze mooie loft tussen Termini station en het Colosseum, of een penthouse met uitzicht op de Porta Portese!

Vergeet niet om je via deze link te registreren bij  Airbnb en laat het ons weten als je een bijzondere Airbnb in Italië hebt ontdekt!